Cauta finantare

    •  
    •  
    •  
    •  
    •  

 
 

Despre noi

Despre Euro-Fonduri

Euro-Fonduri este un serviciu dezvoltat de compania Infinio Solutions pentru toţi cei interesaţi de finanţarea investiţiilor din fondurilor nerambursabile.

Prin modul cum a fost conceput şi organizat, Euro-Fonduri este primul site care se adresează în primul rând solicitanţilor de fonduri nerambursabile – companii, instituţii publice, organizaţii –, punandu-le la dispoziţie un instrument intuitiv, simplu, personalizat pentru căutarea informaţiilor despre liniile de finanţare nerambursabile, condiţiile în care pot fi acestea accesate sau tipurile de investiţii ce pot fi realizate.

Utilizând Euro-Fonduri nu trebuie să ai cunoştinţe despre fondurile structurale şi nici nu trebuie să parcurgi documentaţii complexe (ghiduri de finanţare, anexe, legislaţie etc) pentru a înţelege cum poţi accesa fonduri nerambursabile pe domeniul tău de activitate.

Fii informat accesând Euro-Fonduri! Şi contactează-ne dacă vrei mai multe informaţii sau vrei să aplici pentru accesarea fondurilor structurale! Echipa de consultanţi de la Infinio şi partenerii săi este pregatită să te ajute!


Despre Infinio

Infinio Solutions este o companie de consultanţă şi IT înfiinţată în 1996. Începând din anul 2008, Infinio oferă servicii de consultanţă pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin departamentul Infinio – Fonduri Structurale. Misiunea Infinio – Fonduri Structurale este ca folosind knowhow-ul şi tehnologia, să ofere consultanţă, idei şi soluţii inovatoare, ajutând companiile şi instituţiile publice din România să obţină fonduri nerambursabile pentru finanţarea investiţiilor.

Infinio – Fonduri Structurale oferă consultanţă pe întreg ciclul de viaţă al unui proiect de finanţare, de la iniţierea cererii de finanţare şi elaborarea documentaţiei necesare, la asistenţă pentru realizarea achiziţiilor şi până la managementul proiectului şi rambursarea cheltuielilor. Echipa Infinio include experţi în fonduri structurale, manageri de proiect sau experţi în achiziţii publice.

 
euro-fonduri.com - Copyright Infinio© 2010Un produs